Česta pitanja

U čemu se vaša usluga razlikuje od usluge advokata?

Okupljamo isključivo stručnjake koji su iskusni i specijalizovani za oblast radnog prava. Naši saradnici imaju praktično iskustvo i u realnom i u javnom sektoru. Takođe, advokat se Vašom kompanijom ne može baviti na dnevnoj bazi i pratiti sve one detalje koji čine poslovanje, dok ste nama u fokusu 24x7. Suvišno je i pominjati razliku u ceni usluga.

 

Zašto da mi knjigovođa više ne pravi potrebnu dokumentaciju?

Većina radnih sporova i plaćenih kazni koje imaju mala preduzeća i preduzetnici nastali su usled loše i nestručno napravljene pravne dokumentacije koju su pravile knjigovodstvene agencije. Knjigovođe nemaju specifična znanja vezana za ovu oblast niti su u toku sa čestim promenama pravne regulative. Ukoliko i dalje imate dilemu ovog tipa možda vaša kompanija još nije u fazi zrelosti za ovaj vid saradnje.

 

Koliko koštaju vaše usluge?

Molimo Vas da popunite formu sa Vašim osnovnim podacima i mi ćemo Vam napraviti ponudu u skladu sa Vašim potrebama.

 

U kom roku dobijam odgovor na moje pitanje?

Na Vaše pitanje odgovor ćete dobiti u najbržem mogućem roku, drastično kraćem nego da čekate odgovor od npr. nadležnog ministarstva. Najčešće je to u toku istog dana, tj. u roku od nekoliko časova.

 

Imamo pravnika u firmi, šta dobijamo pretplatom na vaš sajt?

Svakom, pa i najiskusnijem pravniku s vremena na vreme potrebna je stručna konsultacija, bitan dokument ili neka druga usluga iz našeg portfolia. Pretplatom, mogućnost greške i potencijalnog sudskog spora ili plaćanje visokih novčanih kazni za načinjene propuste, svedena je na minimum.

 

Da li pružate konsultantske pravne usluge i vam domena radnog prava i da li se to dodatno naplaćuje?

Moguće je dobiti i druge pravne usluge povezane sa poslovnim okruženjem. Takođe, potpuno pokrivamo oblast ljudskih resursa kao jedan od najvažnijih aspekata uspešnosti svake kompanije. Posebno smo ponosni na pokrivanje ove oblasti u javnom sektoru, što je velika novina u Republici Srbiji.

 

Možete li da napravite svu dokumentaciju namenski samo za moju firmu?

Svakako. U sklopu naših aktivnosti je i pružanje usluga pravljenja kompletne radno-pravne dokumentacije (ili kontrole postojeće dokumentacije) neophodne za poslovanje Vaše kompanije.

 

Mogu li vas dobiti i na telefon ili samo on line?

Zavisno od paketa pretplate koji imate moguće je uspostaviti i druge vidove komunikacije.

 

Možete li mi uraditi kontrolu postojeće dokumentacije u firmi?

Apsolutno. Ukoliko ste naš pretplatnik, moguće je dobiti i usluge tog tipa.

 

Ne znam kako da uradim sistematizaciju za firmu, da li mi možete pomoći po tom pitanju?

U zavisnosti od Vašeg paketa pretplate moguće moguće je da dobijete i usluge tog tipa.

 

Mogu li radnici da vam se obrate za savet?

Radnopravo.rs je sajt pre svega namenjen poslodavcima, bilo da su oni privatni ili javni sektor. Takođe, naši klijenti su i brojni sindikati. U ime zaposlenih može nam se obratiti nadležno lice iz sindikata čiji ste član.

 

Koliko važi pretplata?

Pretplata se obnavlja na godišnjem nivou.

 

Držite li seminare na temu radnog prava?

Pružamo usluge održavanja seminara iz oblasti radnog prava i za privatni i za javni sektor, kao i usluge obuka, treninga, selekcije kadrova, coachinga i uspostavljanja kompletne pravne i HR strukture u Vašoj kompaniji.

 

Mogu li preći iz skupljeg u jeftiniji paket pretplate?

Naravno.

 

radnopravo.rs

Ulogujte se